О ксеноновых линзах
Каталог

Ксенонові лінзи, чи є сенс?

05.02.2014

На даному фото відображено, чому ксенонові лінзи виключають засліплення зустрічних водіїв. Стандартний рефлектор фари не може весь вироблений світло направити на дорожнє покриття.І немає абсолютно різниці, яка лампа встановлена – галогенова або ксенонова  Світло поширюється вище за дорогу, що і явлоток світла на дорогу і праву про     

1

Існують лінзи двох різновидів:

1. Моноксенонова лінза, оснащена модулями ближнього світла. Дана лінза складається з нерухомої шторки, лінзи та модуля з встановленим відбивачем світла.
2.Біксенонова лінза, оснащена модулями з перемикачами далекого та ближнього світла Лінза складається з рухомої шторки, відбивача та самої лінзи.

Блоки розпалювання, а також ксенонові лампи клієнт може підібрати сам, керуючись особистими уподобаннями, а також умовами експлуатації автомобіля.

Принцип дії лінзи:

- лінза випромінює світло за допомогою відбивача;

- потім світловий промінь проходить крізь шторку, яка блокує частину світлового потоку;

- після цього світло прямує на лінзу.2

Між моно- та біксеноновими лінзами існує , по суті, лише одна різниця - наявність у рухомої біксинонової шторки. Коли шторка закрита, вона розділяє верхній потік світла.При відкритті шторка звільняє світловий потік

Установка лінзи – це нелегкий та відповідальний процес. Для цього будуть потрібні певні знання та робота кваліфікованих фахівців. Біксинонові лінзи можна встановити в фари практично кожного автомобіля. Але це слід робити лише професіоналам, в настановних центрах, за наявності спеціальних інструментів та обладнання.

На сьогоднішній день на ринку існує безліч пропозицій лінз, але не всі з них відрізняються якістю та довгостроковістю. В даний час часто застосовуються дешеві системи, які встановлюються без зміни будови фари. У такому випадку вигляд фари стає стильнішим, але якість освітлення майже не змінюється. Це може обумовлюватися поганою геометрією фар або невеликим розміром лінз. Разом з цим, практично всі ці лінзи не мають регулювання напрямку світлового потоку і не можуть виключити люфт лінзи, що створює світлову вібрацію.

Найбільш якісними лінзами вважаються: Galaxy G5, Blue-ray Pro, Morimoto останніх поколінь

Установка біксенонових модулів:

1. З фари знімаються зовнішні елементи.
2. Модулі встановлюються у звичайне посадкове місце із зовнішнього боку.
3. Біксеноновий модуль фіксується за допомогою затискної гайки на звороті.
4. За встановленою схемою підключаються блоки живлення та розпалювання.
5. Перевіряється працездатність світлового променя.
6. Коригується напрямок світлового променя.
7. За допомогою герметика встановлюються на свої місця зовнішні елементи фари.

В итоге хотелось бы подчеркнуть преимущества, которые обеспечивает применение биксеноновых ламп. Основным является то, что свет становится ярче и насыщеннее, что намного увеличивает зону видимости. Кроме этого стоит отметить, что в режиме дальнего света отлично освещаются, как дальняя, так и ближняя зоны. Походя к концу, нужно также отметить, что внешний вид автомобиля благодаря биксеноновым линзам становится более стильным и респектабельным.

Узнать подробнее о ксеноне, его преимуществах и отличиях!


← Что такое стандарт DIN? О ксеноне →

Коментарі

Коментарів поки що немає

Написати коментар



captcha