Каталог

Tokyo Auto Salon 2016

24.03.2016

У місті Тіба, неподалік Токіо (Японія) з 15 -17 січня 2016 року пройшла міжнародна виставка автомобільного тюнінгу Tokyo Auto Salon 2016. У ній взяли участь понад 440 компаній з усього світу, які представили нові тенденції у світі тюнінгу. На виставці продемонстрували близько 880 автомобілів-новинок, а також експонати рідкісних моделей авто (ретро автомобілі, мінівени, джипи і навіть концепткари). Найбільш пам'ятними серед концепткарів були Mazda LM55 Vision Concept і Mazda RX Vision. Родзинкою виставки стали гламурний Mercedes-Benz SL600, покритий стразами Swarovski і розкішний Lamborgini Murcielago, вкритий двома відтінками (білого на спойлері, дахів) елементах обважування та рожевого) дорогоцінного каміння.

Відвідувачі виставки просто не могли відірвати погляд від Nissan GT-R. Він вразив наповал красою та якістю візерунків ручної роботи, нанесених на кузов.

А любителів стрітрейсингу здивувала новинка гібридної Toyota Prius. Тюнери оновили просту модель Toyota Prius, і у них вийшов гібрид з 326 кінськими силами, зі спецпокришками, з новими колісними дисками та аеродинамічними елементами.

← Alpine снова на рынке! Увеличение угонов автомобилей, и методы их избежания! →

Коментарі

Коментарів поки що немає

Написати коментар



captcha