Презентация Gazer Tegra Note 7 в Киеве
Каталог

Презентація Gazer Tegra Note 7 у Києві

11.04.2014

Gazer Tegra NOTE 7 був розроблений на базі одного із найшвидших у світі мобільних процесорів NVIDIA Tegra 4, який складається з 5 потужних ядер ARM Cortex-A15, по 1,8 ГГц, 4 з яких працюють за потреби у повній віддачі та додаткове "енергоефективне" ядро ​​при рядових задачах Завдяки такому апаратному забезпеченню Gazer Tegra Note 7 по праву є одним з найпотужніших планшетів у світі, при цьому забезпечуючи до 10 годин безперервного відтворення HD-відео в автономному режимі.

У Gazer Tegra NOTE 7 реалізовано 72-ядерний відеоприскорювач GeForce від NVIDIA, лідера ігрових технологій.Таке серце неймовірно пожвавлює графіку в будь-яких додатках, а що стосується ігор - то Gazer Tegra Note 7 вражає не на жарт, а серед планшетів, так і зовсім не має рівних. спеціально для процесорів Tegra та оптимізованих під них.

«Gazer Tegra NOTE 7 - це найкраще, що можна запропонувати сьогодні для мобільних ігор. Швидкісні гонки або напружені шутери – в цьому планшеті завжди забезпечена чудова графіка та максимально реалістичний геймплей якості ігрової консолі.Можливість підключення планшета до великого монітора за допомогою бездротової технології Mirakast та приєднання ігрового Blutooth джойстика для любителів комп'ютерних ігор стане чудовим приводом зібратися разом і оцінити приголомшливу швидкість та графіку, якої я не бачив у жодному іншому планшеті», - зазначив Тауфік Хідрі. span>кібер-спорту СНД

Щодо звуку, то Gazer Tegra NOTE 7 знову взяв гран серед планшетних ПК. Динаміки вбудовані в передню панель планшета, що забезпечує спрямований звук прямо на користувача. Але справа не лише у спрямованості, а й у двох потужних динаміках, фазоінверторі, а також унікальній технології обробки звуку Nvidia PureAudio™, що в комплексі дає справді унікальний результат.Сила звучання дозволяє поглянути по-новому на планшетний ПК, тепер ви можете слухати музику або дивитися фільми з глибоким і насиченим звучанням будь-де і будь-коли

Важливим бонусом є наявність у комплекті стілусу з унікальною технологією Nvidia DirectStylus™, тут об'єднані можливості доступного ємнісного стілусу з інтелектуальними програмними алгоритмами. Сигнал про розташування стілус в реальному часі обробляється процесором, завдяки чому досягається відгук системи без будь-яких затримок. При цьому сам стілус знаходиться у спеціальному відсіку корпусу, що забезпечує завжди швидкий та зручний доступ до нього у разі потреби.Малювання та рукописне введення стілусом з технологією Nvidia DirectStylus™, дуже близьке до рівня систем з активним дигітайзером, яким користуються графічні дизайнери. Є можливість легко змінювати ширину лінії просто натисканням стілусу на екран.

У Tegra Note реалізована інноваційна обчислювальна архітектура фотографії Nvidia Chimera™, можливості якої повною мірою розкриваються завдяки встановленому додатку Camera Awesome. Обробка фото процесором на пряму дає можливість робити HDR знімки без артефактів або навіть HDR відео, а також відтворювати ефект сповільненої зйомки, що доступно тільки наддорогому обладнанню кіностудій.

В якості аксесуару Gazer Tegra NOTE 7 доступний спеціально розроблений магнітний чохол-підставка Slide Cover, який дозволяє захистити планшет від подряпин і пошкоджень і зручно фіксувати його в різних положеннях на площинах. унікальному кріпленню Slide Cover, габаритні розміри планшета з встановленим чохлом практично не збільшуються. > – це один із найпотужніших планшетів у світі, але ми не збираємося зупинятися на цьому. Ми вже готові спільно з Gazer незабаром представити в Україні продукт на базі найшвидшої мобільної платформи у світі – Tegra K1», - оголосив представник NVIDIA Дмитро Конягін.

Після офіційної частини всіх гостей чекала шоу програма та фуршет Відмінний настрій підтримували чудовий ведучий Андрій Бедняков та велика кількість випивки.

По залі були розставлені тестові планшети і кожен міг у невимушеній обстановці приділити належну кількість часу вивченню новинки. Також усі бажаючі могли взяти участь у різноманітних конкурсах та змаганнях, переможці яких нагороджувалися безпосередньо цвяхом вечораGazer Tegra NOTE 7.

Нам теж пощастило і ми виграли свій планшет в головному конкурсі де розігрувалися три призи серед усіх запрошених партнерів. Найстійкіших наприкінці вечора чекав сет прекрасної DJ Ira Champion.

← Награды EISA 2012-2013 Focal Integration для BMW →

Коментарі

Коментарів поки що немає

Написати коментар



captcha