Установка акустики и подбор оборудования
Каталог

Встановлення акустики та підбір обладнання

06.09.2016

Встановлення акустики та підбір обладнання.

Як правило, більшість автолюбителів не повністю розуміють нюанси, пов'язані з автозвуком і додатковим обладнанням, тому що це складна наука і в ній багато підводних каменів. До них ми відносимо: різний опір обладнання, акустики, сабвуферів, підсилювачів, коливання потужності, допустимі навантаження, правильне підключення акустики, набір інструментів для правильного підключення акустики та сабвуферів. Тому найголовнішим фактором є не поспіх у цій справі - а відмінна консультація перед покупкою даного обладнання.Часто в нашій практиці, так як ми займаємося і встановленням і продажем, трапляється такий фактор, коли замовник просить прорахувати йому кошторис по обладнанню, після побачених результатів йде і купує обладнання у інших продавців, які йому пропонують, обладнання, яке їм найвигідніше продати, продають і з ним він повертається до нас на установку, і просить доставити йому скажемо сабвуфер. Але тут вже виникає проблема в тому, що сабвуфер ми не можемо доставити, тому що немає лінійних виходів на магнітолі! А вона вже куплена, і повернути її не можна, але сабвуфер потрібен – тут виходом є лише покупка ще однієї магнітоли, яка матиме лінійні виходи, це так для прикладу ми розповіли ситуацію, яку треба уникати.Якщо говорити про встановлення акустики, то це процес, що вимагає дуже багатьох факторів, а саме: акустика підбирається під стиль музики, який слухає водій, далі потужність на якій любить слухати замовник музику, бюджет який людина може витратити на даний сегмент музичної ланки має займати < span>одну з головних ролей у всій звуковій системі одну з головних ролей у всій звуковій системі

Встановлення акустики це комплекс який складається з таких дій, ну якщо ми говоримо про правильну установку: насамперед потрібно зробити правильну шумоізоляцію і віброізоляцію хоча б дверей в які йде установка акустики, далі виготовити про ставкові кільця під динаміки, кільця повинні бути з фанери, і причому не тонкою, кільця повинні кріпитися до фільонки дверей або полиці, а потім вже на них сідають динаміки Це ми робимо для того, щоб, динамік не давав вібрацій в метал, і не було звукових спотворень при добрих навантаженнях акустики.Далі правильно виставити і розмістити акустику, у напрямі не посередньо людини, яка буде керувати автомобілем, і за всіма стандартами налаштування автозвуку, як мінімум мідбаси можуть грати внизу карти, а ось середньочастотний динамік і твіттер (піщалка) повинні бути спрямовані в область голови, і перетинатися в місці між сидінням водія і пасажирським Чим краще буде закріплена акустика, тим краще вона буде грати.

 Якщо говорити про проводи для підключення акустики, то тут потрібно теж приділити трохи часу.Проводи відіграють немалу роль в установці акустики, тому на них так само не варто економити, оскільки чим більше потужність у динаміків, тим більше живлення для відтворення всіх частот їм потрібно. перетином 0,75мм, якщо акустика йде потужніше, то кабель потрібно підбирати від 1,5мм і вище. Кабелі діляться на: мідні та сплавні. Правильний кабель повинен бути мідним, тому що мідь має кращі властивості передачі сигналу. І сплавні, це більшість усіх кабелів, які виробляються і продаються на ринку України, вони стандартні і у них є різні цінові діапазони. 

Тепер ми дісталися підсилювача, спочатку хочу сказати так, що не акустика підбирається під підсилювач, а навпаки! Коли ви вже проконсультувалися і зупинилися на акустиці, підбираємо під неї підсилювач.Підсилювач звуку, дуже важливий фактор у хорошому інсталі, так як він, насправді Після підключення підсилювача звуку акустика ніби розквітає і починає показувати хороші показники потужності і промальовування голосу, і всіх частот окремо. Тому ми вкрай рекомендуємо покупку та встановлення підсилювача. Підсилювачі бувають: моноблок, двох канальний, чотирьох канальний, п'ятиканальний і так до восьми каналів.п'ятиканальний і так до восьми каналів.

Купити акустику, а також  підсилювач,  ви можете в нашому інтернет-магазині.Також рекомендуємо звернути увагу на чутливість акустики, що це означає? Тобто це гучність динаміків, і чим вона вище, тим слабше потрібний підсилювач, або якщо чутливість від 93 Дб тоді ці динаміки створені відігравати від головного пристрою, все що нижче рекомендовано для роботи через підсилювач Акустика буває: коаксіальної та компонентної. Краще звичайно компонентна акустика, вона славиться тим, що у неї пищалка винесена окремо і мідбас з пищалкою підключається через кросовер, це пристрій який розподіляє частоти між динаміками, і відправляє їх у правильні русла відтворення.

Коаксіальна акустика складається з пищалки і мідбасу з'єднаних, воєдино. І високі та низькі частоти йдуть на одному рівні і змішуються, тому коаксильна акустика вважається простою і не цікавою. При виборі акустики, рекомендуємо дивитися, щоб кошик динаміка була не пластмасовою та металевою і мала жорсткий каркас.

Купити акустику у КиєвіВстановити акустику у Києві. 

← Как правильно выбрать штатную магнитолу? Правильность выбора и покупки ксенона в ваш автомобиль →

Коментарі

Коментарів поки що немає

Написати коментар



captcha