Сабвуфер Free Air в машину
Каталог

Сабвуфер Free Air у машину

13.09.2016

Сабвуфери  Free Air.

Так що можна сказати про сабвуфери? Сабвуфери це ключові учасники у побудові правильної акустичної системи, різних типів та класів. Сабвуфери служать для насичення звуку низькими частотами, і додавання звуку, що виходить, так званої соковитості. Скільки людей не питали, після прослуховування музичної системи із сабвуфером від нього вже відмовитися не може ніхто. У сучасному світі кількість сабвуферів та їх виробників настільки велика, що людина, яка з цим не стикалася, легко заплутається у всій цій галузі. І ось, що можна сказати про сабвуфер у машину, ця ключова ланка без якої звук буде не цікавим. Автомобільні сабвуфери бувають таких типів: безкорпусні, корпусний активний, пасивний корпусний. А за типом корпусу їх розрізняють так: Free Air, закритий ящик, фазоінверторний, бандпас, і сабвуфер стелс в крило зі скловолокна.Сабвуфер стелс робиться на замовлення, він виготовляється за допомогою скло мату та поліефірної смоли, коли його форму беруть за формою крила в багажнику автомобіля. Але все ж таки повернемося до нашого сабвуфера Free Air. У перекладі з англійської Free Air означає вільний простір. Як ми знаємо, більшість сабвуферів знаходяться в корпусах, які зроблені в різних стилях, але розробники сабвуферів вирішили зробити, що щось не звичайне в цьому сегменті, і ось так народилася ідея впровадити сабвуферні динаміки, які гратимуть без корпусу, правда круто? Для чого їх створили? Так як культура автозвуку та автозвукових змагань у світі розвивається і вимагає ноу хау, любителів акустичних систем потрібно було дивувати, новою установкою сабвуферів, такою скажемо як вгору ногами, або що розповідати краще подивіться:

А ще такий вид сабвуферів які не потребували короба, став дуже популярний за рахунок того, що місце для установки, можна було підібрати будь-яке, куди його тільки можна було встановити, а саме: задня полиця автомобіля, проріз там де розміщується підлокітник задній, в задню спинку дивана, під сидіннями і так Купити сабвуфер легко, а ось встановити його, не так вже й просто, нижче дивіться рекомендації.

Сабвуфер Free Air був створений так щоб його корпусом була тільки передня стінка, в яку він був встановлений, і все, а обсягом служив без кінцевий простір, або простір багажника або салону Погодьтеся, дуже корисна річ, коли у вашому автомобілі немає місця, а сабвуфер вам не обходимо, вибрали місце, куди його врізати, підготували поверхню і помчала. Такий сабвуфер досить сильний, і коли він буде грати на високих потужностях, він буде давати деякі вібрації, металу в який він закріплений, тому потрібно місце установки проклеїти товстою віброізоляцією, яка поглине т вібрації сабвуфера.Але найбільше рекомендовано виготовити міцну дошку в кілька разів більшого розміру за посадковий розмір динаміка, і щільно її закріпити в місце, а потім вже в неї встановлювати сабвуфер! Приклад дивіться на картинці

Так ось цей метод установки сабвуфера в машину, зараз дуже популярний, так як за вільним місцем в багажнику, зараз йде справжня боротьба. Так як більшість коробів під сабвуфер досить габаритні, і з'їдають половину багажника. Робіть свій вибір у бік даних сабвуферів і головне правильно проконсультуйтеся з майстрами установниками! Вибирайте з розумом.

Придбати сабвуфер та встановити сабвуфер ви можете у нас у магазині та нашій майстерні автозвуку, для переходу до вибору натисніть тут!

← Акустические системы в автомобиль Акустика Morel легенды или совершенство →

Коментарі

Коментарів поки що немає

Написати коментар



captcha