Расширение мультимедийных возможностей в автомобиле
Каталог

Розширення мультимедійних можливостей у автомобілі

08.09.2016

Розширення мультимедійних можливостей в автомобілі.

Суть піде про те, що зараз прогрес настільки швидкий, і щодня на ринку автомобільних мультимедіа з'являються все нові і нові можливості та вироби, які покликані робити ваше життя цікавішим, насиченішим, і різноманітнішим. Так як ми в автомобілі знаходимося майже кожен день, і проводимо в ньому по кілька годин навіть, його можна вважати своїм другим будинком. Але якщо довго в будинку нічого не змінювати, він стає не цікавим і нудним. Так от я думаю, настав час додати фарб у нудне повсякденне життя і встановити у себе в автомобілі штатну автомагнітолу. Що таке штатна магнітола, яку ставить автовиробник у новий автомобіль, який ви купуєте у салоні? Як показала практика, це бюджетна магнітола, викрита в штатну рамку і з самим мінімумом налаштувань і без усіх корисних виходів і функцій.Це відбувається лише тому, що кожен виробник автомобілів, максимально хоче заощадити на додатковому обладнання для того, щоб зробити ціну на автомобіль конкурентно - здатною. І найчастіше, коли ви бажаєте послухати пісні, які зараз все записують на флеш накопичувачі, ви цього зробити не можете - все просто, у вас у магнітолі навіть немає юсб – роз'єму, сумно. Тому, здебільшого ті магнітоли, які мають ці функції, продаються окремо. Припустимо, через час ви захочете встановити магнітолу з флешкою і з цікавішими налаштуваннями, ви її придбаєте і витратите гроші на установку, всі ви задоволені. Але ще через деякий проміжок часу ви розумієте, що ваші поїздки без GPS-навігатора важкі, і тепер воно вам потрібне як повітря, ви знову купуєте цей навігатор, і витрачаєте певну суму грошей.Начебто життя налагодилося, але ваша дружина погано паркується в темний час доби і ваш товариш поставив собі нову мультимедійну штатну магнітолу, ви стикаєтеся з декількома речами, які вам вже потрібні, це камера заднього виду та монітор для її відтворення, щоб дружина не розбила чи подряпала автомобіль Знову вам не комфортно, ви купуєте ці гаджети собі в автомобіль, і вже ваша магнітола, яку ви брали, стає в розділ (даремно викинутих грошей на вітер). Так ось після підрахунків суми, яку ви витратили, на покупку поступово всіх цих благ шокує вас, зазвичай ці суми не радують. І щоб не повторювати таких помилок” Магазин Кілогерц” рекомендує звернути вашу увагу на штатні магнітоли нових поколінь.

     Нові штатні магнітоли вирішать усі ваші питання, які були перераховані вище Вирішують тим, що ці автомагнітоли, а точніше мультимедійні центри, створені саме під марку і модель вашого автомобіля, тобто ви не зіткнетеся з труднощами з установкою. цього дива техніки.Чим же вражають зараз нас штатні автомагнітоли:

 - великий функціональний дисплей, яким можна керувати за допомогою дотиків і за допомогою стілусу.

 – в цих апаратах встановлена операційна система, яку можна підібрати при виборі штатного головного пристрою.

– мають відмінну роздільну здатність для перегляду якісного відео.

 – читають майже всі існуючі формати музичних творів.

– оснащені кількома виходами для USB, AUX

 – кількома парами лінійних виходів, для підключення підсилювачів та сабвуфера.

 – присутні функції Bluetooth та Hands Free.

– виготовлені, вже з модулем для адаптації з кнопками на кермі.

 – вбудованим GPS навігатором.

 – роз'ємами для підключення камер заднього виду, та інших джерел відео сигналу.

 – деякі навіть з функцією виходу в інтернет, або можливістю підключення модему.

 – навіть є моделі із вбудованим тв-тюнером.

 – та багато інших цікавих функцій.

Я вам перерахував не все, але ви самі розумієте, що такі багаті функції можуть бути тільки у штатних магнітол, які полегшать ваше життя і допоможуть зменшити ваші витрати на купівлю всього обладнання окремо, і найголовніше збереже ваш дорогоцінний час, зробивши лише одну покупку.

Купити штатну магнітолу легко – а ось правильно встановити, ще потрібно постаратися, великий перелік функцій веде за собою серйозне підключення до системи автомобіля, тому рекомендуємо залишити цю справу – професіоналам! Або уважно прочитати інструкцію з встановлення.

Так що робіть правильний вибір і наповніть ваше перебування в автомобілі фарбами і тільки позитивними емоціями від управління штатною магнітолою.

Ознайомитись з асортиментом і купити штатну магнітолу ви можете у нас на сайті, натиснувши сюди.

← Автомагнитолы ALPINE, лучшее решение на рынке Акустические системы в автомобиль →

Коментарі

Коментарів поки що немає

Написати коментар



captcha