Как правильно выбрать штатную магнитолу?
Каталог

Як правильно вибрати штатну магнітолу?

08.03.2016

Давайте все ж таки почнемо з того загального поняття чим же все-таки відрізняються штатні магнітоли від звичайних?

Якщо дивитися з візуального боку, то можна сміливо сказати що відмінність тільки в посадковому місці. При розробці штатних головних пристроїв в першу чергу враховується дизайн торпеди автомобіля та його характеристики, кожна штатна магнітола виготовляється під певну марку автомобіля та модель кузова, так само враховуються такі фактори як рік випуску автомобіля, колір екстер'єру в якому має бути випущена штатна магнітола, та розміщення кріплень і ще в останню чергу, роз'єми відповідні з якими не виникне питань при зміні головного пристрою. Оформлення дизайну штатних магнітол повторює дизайн консолі моделі, що випускається, так щоб при заміні автолюбитель не помітив змін на гірший бік, а тільки в кращу.Весь цей комплекс корисних дій спрощує процедуру заміни головного (заводського)пристрою, і більше схиляє до цієї дії авто власника, тому що на перший погляд це трудомістка процедура.

B-Fabia-Roomster_khz1.800x600w.jpg" width="310" height="184" style="float: left; font-size: 14px;" />


Штатні магнітоли виконують ті ж функції що і їх заводські батьки, і ще плюс багато функціональних новинок, які роблять наше життя і перебування в автомобілі більш насиченим і комфортним.Ці магнітоли показують ті самі функції бортового комп'ютера, так що за це ви не переживайте, вся інформація буде тепер виводиться на великий дисплей, а так само не губляться функції мультикеру і показання клімат контролю теж з вами Тепер, коли ви вже зрозуміли, що всі основні функції не куди не поділися і знову будуть з вами, можемо перейти до функціоналу штатних магнітол. Функціонал цих пристроїв настільки великий що задовольнить потреби будь-якого, навіть найвибагливішого авто власника. Широкий спектр налаштувань та можливості підключення всього що існує з додаткового обладнання не залишить вас байдужим! До них можна віднести:

- відтворення будь-якого існуючого формату аудіо та відео форматів.

- Присутність GPS навігатора з картами.

- підключення зовнішніх джерел відео, камер заднього ходу.

- Bluetooth передавач.

- usb-входу.

- aux входу.

- і навіть підключення інтернету.

- та багато іншого.

Як висновок скажемо, що штатні магнітоли це найфункціональніші та мультимедійні ресивери з усіх, що є на ринку, більше функцій, ніж у них немає ні в кого, це інноваційні мультимедійні центри

Тепер поговоримо про вибір штатної магнітоли.

Як завжди для будь-якого авто власника це не легкий крок і здебільшого крок невідомий. Але ми допоможемо вам розібратися в основних поняттях! Для початку потрібно зрозуміти навіщо вам штатна магнітола? Якщо для покращення інтер'єру та отримання широкого функціоналу і просто для зручного використання тоді не замислюйтесь! вибирайте модель та купуйте. Але якщо, ви збираєтеся будувати потужну акустичну систему - то такий сегмент магнітол як штатні не підходять для понад сильних звукових систем, тому що найбільше призначені для зручності та мультимедійного супроводу, а не на роботу в підвищеному використання і на граничних гучностях.Зараз багато автомобілістів ставлять усілякі примочки в автомобілі, такі як датчики тиску шин, зчитували бортовиків, і додаткові показники роботи двигуна, так ось все це ви зможете за допомогою штатної магнітоли виводити на екран. Але як ви зрозуміли, чим більше ви вимагаєте від головного пристрою, тим дорожче воно буде коштувати, а штатні магнітоли відносяться до найдорожчого сегменту. Основні критерії вибору штатних магнітол - це якість пластику в панелях магнітоли, багатий функціонал, пристосованість до інновацій, країна виробник і якість складання. Тож на таких речах не можна економити і мейд ін Китай тут не прокотить. Плюс при виборі такого складного аудіо-центру пошукайте сервісні центри в Україні, що ви в будь-який момент могли заїхати на сервіс і вирішити питання, що виникли, це важливо! Без підтримки не купуйте цю апаратуру.

Перед такою серйозною покупкою потрібно все ретельно дізнатися про свій автомобіль і про штатний пристрій, що купується, для того щоб все ідеально підійшло, а саме:

- Рік випуску автомобіля

< p>- Марку вашого авто та модель кузова

- комплектацію автомобіля

- присутність мультикерма

- комплектацію з'єднувальних проводів

-і рестайлінгова у вас модель чи ні. Після всіх цих дій ви з легкістю підберете собі новий головний пристрій, без витрат і зайвих нервів. Що можна сказати про дизайн штатних магнітол? Дизайн цих магнітол є продовженням дизайну консолі автомобіля та торпеди, так і за рахунок цього їх називають штатними магнітолами, у них штатне забарвлення. Кожна штатна магнітола підібрана та виготовлена ​​персонально під модель кузова певного виробника авто, і вона матиме такий самий забарвлення та структуру, як і все інше на консолі.Тим більше зазвичай існує кілька кольорів забарвлення штатних магнітол, і колірний супровід кнопок суворо відповідає кольору автомобільної приладки, і дизайн кнопок і перемикачів дуже схожий, із заводським

Чим порадує нас штатна магнітола?

- Величезний сенсорний екран з великою роздільною здатністю.

- Вбудований GPS з картами.

- Відтворює відео, аудіо, фото формати які можна перенести за допомогою флешки і cd-диска, а також підключенням мобільного смартфона.

- Наявність вбудованого ТВ-тюнера в головний пристрій.

- Управління мультикером.

- Підключення відеопарковки і радарів паркувальних.

- А також вихід в інтернет.

Комплектність головних пристроїв, штатного стилю, здебільшого має найширший спектр:

- сам головний пристрій

- документація

- гарантія

- шлейф для підключення

- GPS антена

- інтерфейс підключення usb

- запобіжники

- пульт

Але так як багато різних виробників рекомендується перед покупкою проконсультуватися з продавцем про наявність комплектації Досить великий список устаткування, що додається, до штатної магнітоли - а це означає, що вона буде мега зручна і функціональна.

Якщо купити штатну магнітолу, то ви, відразу вже можете заощадити надалі, якщо захочете поставити камеру заднього виду вам не потрібно буде купувати окремий монітор, а ви просто підключите камеру до свого головного пристрою, і вставити камеру заднього ходу в потрібне місце в області багажника.

І ще це дуже хороше вкладення фінансів, тому що ви зможете завжди її продати і повернути гроші)

З питання управління штатною магнітолою можемо сказати, що не обов'язково все робити через екран магнітоли, в наше століття високих технологій і хороших телефонів, у всіх головних штатних пристроїв є функції підключення телефону на базі IPhone, IPaD і Android І після підключення телефону до системи ніби через шнур або через блютуз ми можемо керувати штатною магнітолою через телефон або планшет, скажіть супер ! Задавати музику чи налаштування тепер ще простіше!

У наш час ринок штатних магнітол досить широкий і несе у собі величезний вибір даних ресіверів.

← Подбор головного устройства в автомобиль Установка акустики и подбор оборудования →

Коментарі

Коментарів поки що немає

Написати коментар



captcha