Выбор переходной рамки в автомобиль
Каталог

Як вибрати перехідну рамку в автомобіль?

19.05.2014

Всі автомобільні виробники вже давно випускають автомобілі, комплектуючи готовими аудіо системи прямо з конвейєра. Але якщо Ви не купили машину елітного класу, то, швидше за все, Ваша система далека від ідеалу або, як мінімум, з часом морально :) і технічно застаріє. Щоб замінити штатний головний пристрій на новий, Вам знадобиться підготувати під нову магнітолу посадкове місце. Можна вдатися до дорогих послуг фахівців і виготовити перехідну рамку на замовлення, але набагато простіше, і зазвичай значно дешевше, купити готову перехідну рамку, благо зараз цей продукт доступний на ринку України в широкому асортименті.

Перехідна рамка являє собою пластикову деталь, яка складається з декількох частин, або ж є цілісним.Іноді в комплекті з рамками поставляється також монтажне кріплення – металеві або пластикові бічні деталі, які забезпечують надійну фіксацію магнітоли до корпусу Вашого автомобіля. . Carav 11-012 та 11-041 відповідно.

Деякі перехідні рамки комплектуються кишенею, яка дозволяє зробити рамку універсальною, що підходить як на 1-din так і на 2-din.Так само в деяких комплектах бувають боковини для монтажу і сама шахта для установки магнітоли. 381178-27 для Kia Ceed.

На ринку існують і, так звані, "noname" виробники автомобільних перехідних рамок, але якість виготовлення та пластику. за часті, залишає бажати кращого. Тому вибирайте перехідну рамку і потрібно звертати увагу на назву виробника, а також на пластик. Від якості пластику залежить естетичний вигляд усередині салону у Вашому автомобілі. Коли рамка не відрізняється високою якістю, можуть утворюватися щілини та зазори, а також колір рамки може не повністю відповідати кольору панелі приладів машини.Рекомендуємо вибирати таких виробників, як: ACV (Німеччина), American International (США),Metra (США), CARAV (Китай), Alpine (Японія).

Також поширеним питанням є: чи можна встановлювати за допомогою перехідної рамки всі магнітоли? Так, використовуючи перехідник, Ви можете встановити будь-яку рамку. Головне враховувати розмір рамки та самої магнітоли. Наприклад, якщо рамка має розмір 2-DIN, а Ваша магнітола – 1-DIN, необхідно додатково придбати універсальну кишеню.Але буває і навпаки: перехідник виглядає як 2-DIN, але насправді виконаний під установку магнітол 1-DIN Зазвичай у комплекті з магнітолою йде декоративна рамка, яка закриває невелику щілину (якщо вона є) між перехідною рамкою та конкретною магнітолою. Щоб підібрати перехідну рамку на Ваш автомобіль в 99% випадків достатньо знати марку, модель і рік випуску автомобіля, в деяких випадках доведеться уточнити комплектацію. Для зручного пошуку на нашому сайті реалізовано фільтри за необхідними параметрами. Запрошуємо ознайомитися з асортиментом посиланні.

Крім перехідної рамки для заміни штатної системи Вам знадобиться ISO-адаптер .

← О ксеноне Радар-детекторы и с чем их едят :) →

Коментарі

Коментарів поки що немає

Написати коментар



captcha