Автомагнитолы ALPINE, лучшее решение на рынке
Каталог

Автомагнітоли ALPINE, найкраще рішення на ринку

07.09.2016

Автомагнітоли Alpine найкраще рішення.

І так почнемо з того, що нам відомо про компанію Alpine. Alpine Electronics – це один з лідерів японського ринку у сфері відмінних автомобільних систем, так званого carAudio. Ця компанія стала ще відомою за часів Другої світової війни, займалася виготовленням радіо лампових спеціальних передавачів. А тепер вироби компанії змушують, розширяться очі та своїми нововведеннями вражають весь світ. До ряду новинок, які побачив світ увійшли: знімні передні панелі магнітол, вбудовані підсилювачі потужності та магнітоли з так званими крутилками, тобто ручками. І оскільки наша стаття присвячена саме автомагнітолам Alpine. Ми можемо сміливо сказати, що це автомагнітоли номер 1 у світі!

Бо мають таку низку переваг:

- тільки кращі матеріали для виготовлення магнітол.

- кращі технології зі збирання автомагнітол.

- найкраща схемотехніка у виробництві аудіо обладнання

- інноваційний дизайн.

- широкий ряд додаткових гаджетів для покращення звучання та підключення.

Не можу сказати що Alpine, бренд, який не вкладав у себе величезні гроші на рекламу та розкручування. Це можна спостерігати за ціною цього обладнання. Але й можу з гордістю заявити, що ця ціна – виправдана, тому що будь-який покупець купує найкращі у світі автомагнітоли Alpine. саме до модельних рядів та їх особливостей.

У Alpine є такі лінійки автомагнітол:

- CDE

- INE

- UTE

- IVA

- IDA

- CDA

- ICS

Я б сказав не погано. Досить широкий ряд автомагнітолу на будь-який смак. Тепер ми класифікуємо, які лінійки чим особливі.Почнемо зі звичайних лінійок торгової марки Alpine, і так Alpine CDE - це одна з молодших лінійок і в ній знаходяться автомагнітоли середнього класу з насиченим функціоналом і всіма потрібними налаштуваннями, так би мовити магнітоли для тих, хто хоче нормальне головне пристрій, щоб не морочитися Але вже навіть зараз це дуже стильні магнітоли, за якими багато кому не наздогнати. 

Якщо говорити про Alpine UTE - це найслабший сегмент у алпайн, це ряд магнітол, без дискових, а чисто usb-магнітол, які були найпростішим замінником штатних автомобільних магнітол. Правда, не можу сказати цього про останні автомагнітоли, які випустив Alpine в 2016 році цієї лінійки, але в більшому це були прості без дискові автомагнітоли.


Лінійка Alpine CDA – була створена вже для любителів автомобільного звуку, по всьому світу, а саме це були автомагнітоли, в які компанія помістила внутрішній процесор, це означало, що більшість апаратів з цієї лінійки були процесорними. Уявіть, який бум на ринку зробило це обладнання. Любителі автозвуку могли робити максимальні налаштування для побудови кращих авто звукових систем, і не підключати зовнішні процесори, що було досить не дешево. Правда і автомагнітоли коштують не дешево!

Автомагнітоли Alpine IDA

  Автомагнітоли Alpine IDE – це також революційні головні пристрої, з максимальним набором усіх функцій, які Alpine впровадили на ринок і створили самі, які магнітоли вразили любителів автозвуку, тим, що вони вже повністю могли взаємодіяти в мобільними телефонами та плеєрами, а саме те, що магнітолою можна було керувати вже по блютузу, і виставляти всі налаштування не торкаючись автомагнітола, були впроваджені такі суперські функції додавання баса, як BaSSEngine, і багато іншого, апарати мали багато всяких функціональних виходів і достатню кількість лінійних виходів для підключення, підсилювачів і сабвуферів

Автомагнітоли Alpine серій IVA, ICS, INE – це звані мультимедійні центри, переважно це були 2-DIN автомагнітоли. З повним рядом мультимедійних можливостей, кольоровими дисплеями різних діагоналей, можливостями підключення камер заднього виду, навігаторів та інших зовнішніх джерел відтворення звуку та відео. Цими автомагнітолами дуже пишається компанія, і це одні із флагманів ринку у сегменті мультимедіа. Ці головні пристрої не мали конкурентів на ринку, як за функціоналом і якістю звуку, так і за ціною на жаль.

Після того як ми пройшлися лінійками продукції Alpine, хочу сказати за що ж особисто, вважаємо ці автомагнітоли – найкращими у світі! Ось відповідь, а саме як це не смішно звучить, але у них найкраще звучання, передача звукових сигналів та якість звуку, ми думаємо, автомагнітолу створювали саме для цих цілей, і Alpine зберіг ці вимоги, у всіх головних пристроях, які ви можете подивитися і купити у нас на сайті.

Щоб переглянути модельний ряд Alpine, натисніть тут.

← Правильность выбора и покупки ксенона в ваш автомобиль Расширение мультимедийных возможностей в автомобиле →

Коментарі

Коментарів поки що немає

Написати коментар



captcha