Активный сабвуфер в машину
Каталог

Активний сабвуфер у машину

21.04.2017

Сабвуфер є спеціально влаштованим динаміком, що відповідає за відтворення найнижчих частот діапазону (басів). Без правильно обраного та грамотно налаштованого сабвуфера досягти високої якості звучання в авто досить складно. Найбільш популярними та економічно вигідними вважаються активні сабвуфери. Така акустична система - це не просто динамік, а і підсилювач, і роздільний фільтр одразу в одній коробці. Всі ці пристрої можна придбати і окремо, але тоді виникає необхідність підбору апаратури один до одного і необхідне додаткове місце для їх встановлення.

Активний сабвуфер не просто допоможе заощадити місце в автомобілі за рахунок своїх компактних розмірів, але забезпечить максимально чисте та потужне звучання без зайвих витрат на зовнішній підсилювач.

Будь-який активний сабвуфер зі стандартними налаштуваннями має лінійний вхід та вихід, він також оснащений регулюванням сигналу та можливістю змінювати частоту поділу.Такий вид аудіосистеми відмінно підходить як для важкої, так і для ритмічної танцювальної музики, він цілком задовольнить водіїв, які не сильно вникають в музичні нюанси. бардачок, це дозволяє зручно керувати гучністю сабвуфера.

Налаштувати активний сабвуфер не складе великих зусиль, підключається він легко і просто, на відміну від складніших пасивних моделей. Для деяких меломанів налаштування аудіосистеми – особливе задоволення, таким водіям краще вибрати об'ємне звучання пасивного сабвуфера. За розміром корпусу активні сабвуфери можуть нагадувати пасивну аудіосистему або мають невеликі розміри. Перший варіант активного сабвуфера підходить тільки для установки в багажник, компактна модель може розміщуватися над або під задніми сидіннями, не займаючи корисного простору.Компактний активний сабвуфер – відмінне рішення для водія, якому важлива функціональність багажника.

Величезним плюсом активного сабвуфера є простота установки. Такі аудіосистеми не вимагають спеціальних монтажних майданчиків, а тому їх установка обходиться дешевше за пасивні.

До мінусів активних сабвуферів можна віднести те, що це грубо кажучи компроміс і бюджетне рішення, і те, що потужність таких сабвуферів не дуже велика, і якщо захочеться сильного і щільного басу - його не завжди можна буде отримати. Потужність таких сабвуферів зазвичай не перевищує 200-300Вт.

Найбільш популярними виробниками, зокрема активних сабвуферів є KICX, VIBE, AlPINE і Kicker. Від матеріалу складових сабвуфера залежить і чистота звучання музики, а тому краще віддавати перевагу перевіреним брендам, що гарантують високу якість своєї продукції.

купить активный сабвуфер

При виборі та купівлі активного сабвуфера уточніть у менеджера наявність проводів підключення в комплекті, тому що якщо їх немає, їх потрібно буде докуповувати окремо, а це збільшить вартість сабвуфера. А також рекомендуємо вибирати такі сабвуфери, у яких є фазоінвертор або порт, дані сабвуфери будуть звучати голосніше, що дозволить вам взяти з сабвуфера його максимальні характеристики.

← Видеорегистратор в автомобиль LED лампы,новые технологии и как выбрать? →

Коментарі

Написати коментар



captcha