Видеорегистратор в автомобиль
Каталог

Відеореєстратор в автомобіль

21.04.2017

Ввічливих водіїв, які виконують усі правила дорожнього руху, з кожним днем стає дедалі менше. Найнадійніший свідок - відеореєстратор допоможе вирішити спірні ситуації на дорозі і стане чудовим доказом Вашої невинності в суді, якщо до цього дійде. 

купить видеорегистратор

Сьогодні відеореєстратор – невід'ємна частина кожного автомобіля, він є компактною камерою, яка циклічно записує все, що відбувається під час руху. Для найбільш оптимальної картинки Вам знадобиться відеореєстратор, що фіксує щонайменше від 25 кадрів на секунду. Пізніші записи будуть автоматично замінюватися на нові.

Насамперед відеореєстратори відрізняються якістю зйомки.Застарілий формат VGA давно поступився місцем більш якісному Full-HD розширенню, воно дозволяє чітко фіксувати всі деталі, у тому числі номери автомобілів, що проїжджають Максимальна кількість пікселів забезпечить Super-HD формат, такі відеореєстратори роблять помітними навіть обличчя людей.

відеореєстратор в авто

Важливий фактор – кут огляду відеореєстратора та можливість його повороту. Оптимальна діагональ 90-140 градусів дозволяє розглянути всі сусідні смуги без спотворення відео. Відеореєстратори з можливістю розвороту до 180 градусів дають змогу навіть зафіксувати розмову зі співробітниками дорожньої поліції.

Існує ряд корисних функцій відеореєстратора, які обов'язково стануть у нагоді кожному водієві: спеціальний датчик допоможе вивести прилад із «сплячого режиму» за наявності будь-якого зовнішнього руху, а G-сенсор розпізнає удар і не дасть запису аварії стертися з пам'яті процесора (відео збережеться в окрему папку)

Фіксація дати, часу та швидкості руху за допомогою встановленого на відеореєстраторі GPS доповнить картину будь-якої події. У деякі моделі навіть вбудована функція антирадару, яка розпізнає станції на відстані від 500 м до 1,5 км.

Екран відеореєстратора може бути вмонтований у корпус або бути доладним, щоб не відволікати водія від дороги. Випускають компактні пристрої без екрана, вони можуть поміститися за дзеркалом заднього виду, не прикриваючи собою огляд. Для перегляду відео потрібно вийняти картку пам'яті та вставити її у смартфон. Моделі зі знімним екраном дозволяють при необхідності підключати екран для перегляду записів.

Найчастіше для розміщення відеореєстратора вибирають місце за або під дзеркалом заднього виду або на лобовому склі (у центрі або області роботи двірників). Можна встановити одну або відразу кілька камер одночасно, але при цьому пам'ятайте, що кожне нове джерело інформації суттєво гальмує роботу процесора, а це знизить якість відео, що знімається.

Зйомка в нічний час – біда навіть найякісніших та найдорожчих відеореєстраторів, особливо якщо доводиться їхати погано освітленою місцевістю. На якість відео може впливати і надто яскраве сонячне світло, що особливо відбивається в зимовий час від снігу. Тому, ретельно перевіряйте наявність перешкод та затемнень на екрані відеореєстратора під час руху.

Кріплять відеореєстратори на лобове скло за допомогою спеціальної липучки. Чим більший її діаметр, тим менше коливання приладу при трясці автомобіля, а значить, і краща якість відео. Занадто великі кріплення здатні сильно перекривати огляд.

Останнім часом на ринку з'явилися відеореєстратори, вмонтовані в дзеркало заднього виду, що дозволить прибрати зайві гаджети зі скла автомобіля, щоб не привертати зайвої уваги, і не закривати огляд, оскільки зайві дроти та габаритні вироби можуть дратувати увагу автомобіліста.

Найбільш популярні відеореєстратори випускають такі компанії, як DOD, Neoline, Mio і Lexand. Не зайвим буде, якщо обрана Вами модель матиме запис звуку та USB-роз'єм для підключення. Зберігання якісної картинки вимагає певного місця на накопичувачі. Найкраще зупинити свій вибір на карті пам'яті від 16 до 32 Гб.

Вибрати та купити відеореєстратор ви можете у нашому інтернет-магазині. І оформити доставку по Києву, чи до іншого міста по всій Україні.

← Итальянский звук от Hertz Активный сабвуфер в машину →

Коментарі

Коментарів поки що немає

Написати коментар



captcha