Подогрев сидений в Киеве
Каталог

Підбір підігріву сидінь, готуємось до зими

05.10.2015

І так дорогі читачі, що можна сказати про підігрів сидінь. Те, що вони допомагають вам швидше нагріти своє сидіння в холодні місяці року і дарують додатковий комфорт, чи не правда зручно, коли ви взимку прогріваєте авто і включили підігрів, а поки що очищали його від снігу - сидіння стали теплими і комфортними, що дуже зручно для подальшої подорожі! Особливо якщо у вас шкіряний салон! І ще великий мінус у тому, що холодні сидіння можуть погано вплинути на ваше здоров'я, тому підігрів виключить ці ймовірності. Як ми всі вже знаємо на подвір'ї 21 століття, а це століття технологій у автоіндустрії. І тому сучасні заводи-виробники намагаються вже спочатку комплектувати більшість лінійок автомобілів заводськими підігрівами сидінь. Хоча хотілося зауважити, що є й автомобілі на ринку старого зразка, які не мають усіх цих технологій.Напрошується питання, а що ж робити тоді власникам таких автомобілів? Відповідь проста – купити обігрів сидінь Причому цей пристрій можна придбати за досить демократичною ціною у нас у магазині, виробництва фірми Емеля.

Давайте розглянемо детальніше, які бувають підігріви у продажу на ринку України. Вони бувають 3 категорій: накидка на сидіння з підігрівом, підігріви сидіння, що вбудовуються, і, звичайно ж, чохли з підігрівом сидіння. Як бачите вибір досить великий, ніж ми могли собі уявити. І найголовніше, що вони різні за складністю використання. Пропонуємо тим автовласникам, які не хочуть морочитися і вшивати в сидіння підігрів (через досить трудомістку роботу) купити собі накидку або чохол.

Візьмемо ці три категорії та розглянемо їх на предмет основних позитивних і негативних сторін у тому роботі І так:

До першої категорії належать  чохли з підігрівом. Вони черпають харчування від прикурювача, що в деяких випадках не дуже практично, коли в прикурювач потрібно вставити ще якийсь гаджет. Але якщо порівнювати з таким елементом як накидка, то вони менш мобільні. Але до плюсів можна додати те, що вони легше у використанні, не їздять по сидінню, а одягаються безпосередньо на нього і виглядають як повноцінні чохли на авто.

Тепер глянемо на накидки з підігрівом сидінь.Однією з найпозитивніших сторін таких накидок є те, що вони легко знімаються і відключаються від прикурювача, є можливість одягати їх на інші автомобілі, що додає їм компактності та мобільності. І якщо раптом Вам знадобиться згорнути їх, то вони займуть мінімум місця, що дуже зручно для транспортування чи збереження до наступного сезону – і це теж плюс. На жаль  в такому підігріві є й недоліки - це те, що вони можуть трохи не вписуватися в дизайн сидінь і при активних пересадженнях можуть трохи з'їжджати. Цінова категорія - середня, між елементами, що вбудовуються, і чохлами.

Поспішаємо Вас порадувати, що в нашому магазині Ви також зможете придбати накидки для встановлення в дитячі автокрісла "Ємелька", представлені фірмою Емеля Це найкращий вибір для тих, хто хоче подбати про здоров'я своїх дітей при переїздах у холодну пору року.

Прийшло час розглянути вбудовувані підігріви сидінь.З позитивних сторін - це те, що вони зовсім не видно в салоні автомобіля і зовсім не псують його зовнішній вигляд, але з одного боку це є плюсом, а з іншого - мінусом цієї категорії підігрівів, що вбудовуються, і це пояснюється тим, що для такої установки потрібно витратити або багато свого часу на розпакування сидінь і складання, або фінансових витрат в ательє, які цим займаються, до того ж Ви не зможете так просто їх переставити на інші авто. змінах салону, то підігріви сидінь, що вбудовуються, можна назвати найкращим варіантом з усіх інших категорій! І найкращим варіантом у співвідношенні ціна/якість.

Наступне, що ми розглянемо, так це те, на що потрібно звертати увагу при виборі таких товарів! на що потрібно звернути пильну увагу це на нагрівальний елемент Більш популярні, так звані дротяні нагрівальні елементи і потім вже, звичайно ж, вуглеволоконні Якщо говорити про дротяний нагрівальний елемент, то він має відмінні нагрівальні властивості. на механічні вигини та часті тертя, тобто не сильно захищений від постійного використання, і через деякий час може вийти з ладу, а якщо говорити про вуглеволоконний елемент, то він не ледве не відстає від дротяного, але за своєю конструкцією набагато менше боїться. механічних вигинів та постійних навантажень, так що вибір за вами.

← Шумоизоляция,виброизоляция автомобиля Подбор камеры заднего вида, и на что нужно обратить внимание при выборе! →

Коментарі

Коментарів поки що немає

Написати коментар



captcha