Выбор автомагнитолы.Подбор автомагнитолы.
Каталог

Підбір головного пристрою до автомобіля

28.01.2016

Як вибрати головний пристрій?

Почнемо з того що першим кроком перед вибором автомагнітоли вам потрібно зрозуміти для чого саме вона вам потрібна. Кожен відповість, що для якісного прослуховування музики. І ось тут ставати головне питання, на яких саме носіях вам буде найлегше це робити і, звичайно ж, підбір форматів, які будуть зчитуватися цим головним пристроєм. Якщо говорити про магнітоли, які відтворюють касети, то це вже минулий століття і ці магнітоли вже зустрічаються вкрай рідко і переважно тільки в раритетних автомобілях. Тому що в наш час придбати касети вже майже неможлво, та й якість звуку у цих ресиверів може лише бажати кращого! Ось чому якщо ви хочете побудувати якісну систему такого головного пристрою – не дасть вам потрібних параметрів та налаштувань. Отже, без цих магнітол нам буде легше з вами вибрати потрібний сегмент цих пристроїв.

    Тепер розглянемо так звані CD магнітоли, які вже вважаються Більше, поширеніше, ніж касетні Більшість цих магнітол використовують свої носії як CD диски, які, у свою чергу, підтримують формат MP3 в основному, і безліч інших форматів як: AAC, WMA, AAC+! Основним задумом дисків з форматом MP3 є запис на них величезної кількості пісень, яку можна розтягнути до 9 годин прослуховування, і навіть у непоганій якості.Ще до якостей цього формату можна додати те, що на комп'ютері ви можете самостійно формувати збірки з улюбленою вам музикою та правильною послідовністю. Але роки йдуть, і прогрес разом з ним і вже більшість головних пристроїв оснащені входом під USB та SD\MMC слотами для зчитування цих карт пам'яті, що не може не тішити! І уявіть, як це додає функціональності магнітолі, та її можливостям.

Але хочемо додати, що і CD магнітоли вже поступово, виходять з ринку, поступаючись своє місце інноваційним MP3\USB магнітоламТак як в наш час вже мало хто користується дисками, а всі перейшли на юсб носії, та й дискові приводи дуже габаритні і через них самі ресивери дуже габаритні!

 Але такий прогресивний ринок знову не стоїть на місці, і у зв'язку з цим на ринку з'явилися DVDмагнітоли, які виробляються разом із великим монітором, який слугує для перегляду DVD фільмів, та безлічі відеороликів будь-якого формату. Ви запитаєте, чим чудова DVD магнітола? Відповідь звучить так, що ви можете записати на один диск цього формату до 1500 треків та пісень.Плюс в останніх моделях став підтримуватися такий формат як MPEG4, і такі поширені кодеки як XviD і DivX. . Але такі магнітоли мають і негативні якості. А саме те, що при наїздах на горби або попадання в ями автомобіля, відтворення може, збивається на секунду, грубо кажучи, випадати, що змусить вас нервувати при їзді поганою дорогою. Але як ви вже зрозуміли, всі виробники вже займаються цим питанням та шукають шляхи, які призведуть до розробки більш якісних приводів та механізмів. Деякі почали використовувати (антишок) це функція, яка зчитує заздалегідь відрізок файлу і зберігає в пам'яті для уникнення випадання відрізка з цілого файлу.

         Наступною категорією магнітол представляємо AV центри з наявністю кольорового монітора, який розташовується не передньою Панелі головного пристрою Можна сміливо сказати, що ця категорія стала однією з найпопулярніших з магнітол, які випускаються в наш час, вона може поєднувати, відтворення DVD фільмів на моніторі розміром починаючи з 2,5 дюйма і до 4,6 дюйма. Плюс виробники почали випускати моделі з вбудованими ТБ тюнерами і навіть сенсорними дисплеями, у більшості цих центрів мають стильний дизайн, велику гаму різнобарвного підсвічування, великий функціонал і звук 5, що виходить.1 який створений для якісного перегляду фільмів Дизайн цих магнітол прикрасить навіть найбідніші панелі автомобіля, і збагатить інтер'єр, що є одним із найголовніших бажань будь-якого автомобіліста. Ці головні пристрої здебільшого виробляються у форматі 1DIN, але вони мають виїзний монітор, який ховається в самому пристрої, що дуже допомагає заощаджувати місце в панелі приладів автомобіля.

Ось ми й дісталися магнітол типорозміру 2DIN, які за останні роки зазнали маси змін і хочемо сказати Вони мали, по суті, поєднання касетної деки, яка займала половину всієї лицьової панелі та DVD програвача на другій половині, що дуже не радувала око і псувало. дизайн.Але в наш час ці магнітоли вирвалися, але новий рівень і тепер це мультимедійні центри, які оснащені величезним на всю панель сенсорним дисплеєм розміром від 6 до 8 дюймів, вони відтворюють всі існуючі формати як музичні, так і DVD, оснащені якісною навігацією, якою Тепер стало користуватися ще простіше Ця категорія магнітол сьогодні не поступається AV центрам, а в більшості навіть перевершує їх. Зараз ці магнітоли займають 50 відсотків ринку всіх магнітол, що продаються, тому що при покупці такої магнітоли вам вже не знадобитися її покращувати, тому що в наш час ні в кого немає більше функцій, ніж у неї.

Ще хочемо сказати, що при купівлі та встановленні такого головного пристрою вам потрібно не забути купити перехідну рамку :

і ISO адаптер : 

І на закінчення хочемо вам представити останній сегмент цього ринку: Штатні магнітоли.Це багатофункціональні DVD центри з максимальною кількістю функцій та можливостей, це по суті 2-din магнітоли, але вони виробляються під кожну марку автомобіля і відповідно і кожну модель окремо! А що це означає? А саме те, що створені вони для того щоб будь-який покупець не морочився з вибором кращої магнітоли для свого авто, з питаннями установки, посадкового місця, влізе вона, чи ні? щоб не купувати додаткові перехідні рамки і різного роду конектори.А все набагато спростили виробники цих чудо магнітол, вам просто потрібно знати модель свого автомобіля і рік випуску і все, вам продадуть вже готову мультимедійну магнітола, яка має всі зазори і дизайн вашої торпеди, навіть усі кріплення, і продумана для того, щоб ви не зіпсували собі дизайн. інтер'єру автомобіля,а тільки прикрасили його! Найчастіше вони укомплектовані вже GPS навігацією, що дуже комфортно для будь-якого автомобіліста, і колір кнопок та інтерфейсу підходить до дизайну консолі! Але цей сигмент магнітол відноситься до найдорожчого з усіх ... Як кажуть, не хочеш морочитися-плати гроші)))

 Все це ви можете підібрати і купити у нас в магазині! Так само за останній час більшість людей стали відтворювати аудіо файли через кошти IPod і IPhone, тому, виробники стали наділяти свої станції та головні пристрої такими функціями, що набагато розширило їх ринок збуту, вони можуть підключатися через USB порт або за допомогою додаткових спеціальних проводів або блоків Дизайн цих головних пристроїв зараз просто космічний , монітори відображають таку кількість кольорів, яку навіть людське око не здатне побачити, варіанти підсвічування кнопок дуже великі, швидкість розгортання вікон блискавична, функціональність просто фантастична, зчитування всіх існуючих форматів все це принесе вам тільки позитивні емоції Плюс такі магнітоли виробляються в різних цінових сегментах що, втім, розраховано на будь-який гаманець. 

Але виробники не забули і про любителів багато розмовляти телефоном за кермом і зробили підтримку функції Bluetooth, і ці функції вже почали з'являтися вже в CD магнітолах і присутні до цих пір Звичайними функціями такого підключення є визначник номера, який відображається на дисплеї магнітоли, гучний зв'язок, що виводиться на динаміки, записник в магнітолі і так далі.

Вихідна потужність головного пристрою.

Ще перед покупкою будь-якої магнітоли потрібно обов'язково звернути увагу на вихідну потужність, яку видає магнітола, тому що це дуже важливо та впливає на гучність гри динаміків. Важливими показниками, так званої вихідної потужності, є номінальна потужність і максимальна потужність головного пристрою, що вибирається.Тут присутня закономірність у тому, що чим більше буде обрана вихідна потужність вашої магнітоли, тим вище і якісніше вона гратиме при низькому рівні звуку. А це дуже добре, тому що чим більше рівень звуку ви додаєте, тим більшому навантаженню піддається головний пристрій. Тому потрібно бути уважним, тому що виробник на коробці вказує тільки максимальні показники потужності, які присутні тільки при максимальних стрибках в гучності і якості записаного продукту. На що ще потрібно звернути увагу при покупці магнітоли? Якщо ви не виключаєте, що незабаром підключатимете сабвуфер або підсилювач, вам потрібно звернути увагу на кількість каналів, які заявлені в цьому головному пристрої, вони можуть починатися з одного і до 4-х каналів, але це все звичайно впливає на вартість магнітоли .Висновки: при покупці головного пристрою, обов'язково почитайте інструкцію та характеристики в яких вибирайте магнітолу з найкращими показниками вихідної потужності та максимальною кількістю каналів, щоб потім не шкодувати про недоплачені гроші свого часу, які зараз не дозволяють вам підключити додаткове обладнання та покращити характеристики. звуку Пам'ятайте, якщо ви не знаєте, ми можемо вас проконсультувати!!!

І ще такі корисні функції як: тюнер та еквалайзер.

Хочемо сказати, що така функція як еквалайзер покликана для правильного настроювання звуку в автомобілі. І у кожної обраної вами магнітоли відрізняється, але є і стандартний еквалайзер, який є у кожної магнітоли. Це трьох смуговий еквалайзер, якому властиво виводити налаштування на низькі частоти, середні та високі частоти.Але якщо ви вибрали магнітолу по дорожче, тоді там швидше за все буде присутнім семи смуговий еквалайзер, що вважається ідеальним інструментом для налаштування більш якісно побудованих систем, і за допомогою цієї функції ви подаруєте і собі та вашим пасажирам незабутні емоції та якість звукових хвиль

Не забудемо сказати ще за таку функцію як тонкомпенсація, яка покликана підвищувати та коригувати низькі та високі частоти при прослуховуванні на малій гучності, що визнано дуже корисною функцією.

Ну і ось дісталися ми функції яка є у кожного головного пристрою – це FM\AM тюнер, у народі це радіо. Основною функцією для будь-якого радіо є так звана доступність повного діапазону всіх необхідних частот. Ви знаєте, що використовується в більшості прийом хвиль в режимі FM в діапазоні починаючи з 80 і до 110МГц. У кожному головному пристрої є різна кількість зберігання в пам'яті осередків з хвилями.Ви, напевно, зустрічали і слухали таку функцію як RDS, що ж це? Ця функція займається тим, що відображає інформацію на дисплеї, яку передає ввімкнена в даний момент радіостанція. вам провідних виробників головних пристроїв на ринку України:Alpine, Pioneer , Clarion, InCar, SONY, Boss audio Marine. Всі ці бренди головних пристроїв ви можете купити в нашому інтернет магазині та встановити в нашому настановному центрі у Києві.

Автомагнітоли цих виробників зарекомендували себе як лідери ринку за такими характеристиками як якість складання, гарні вихідні потужності, широкий спектр функцій, дизайн та багато інших якостей, що приносять успіх та процвітання цим світовим брендам! Не варто дивитися на низьку ціну магнітол невідомих виробників, які теж досить заполонили ринок, при покупці таких пристроїв ви ризикуєте придбати низьку якість всього!! Дякую за увагу)

← Подбор камеры заднего вида, и на что нужно обратить внимание при выборе! Как правильно выбрать штатную магнитолу? →

Коментарі

Коментарів поки що немає

Написати коментар



captcha