Обзор усилителей JBL серии GX
Каталог

Огляд підсилювачів JBL серії GX

01.10.2015

Усім привіт, до вашої уваги хочемо представити автомобільні підсилювачі від компанії JBL а саме нової понад компактної лінійки GX-зараз це справжня основа мультимедіа світу автомобільного авто звуку. Так як про них ми знаємо вже досить довго і багато чого, але можна уявити, скільки їх вже зроблено і випробувано. Але, не дивлячись на це, обновки моделей ряду цієї корисної техніки відбувається, досить регулярно і зауважте, що розвиток показує, насамперед, те, що прогрес тут дуже стрімкий. І як показала практика, хто вводить інновації той і на коні, так ось компанія JBL одна з лідерів ринку та стежить за трендами на світових ринках.

І ось на ринку з'явилися три нові моделі серії GX, зустрічайте — JBL GX-A3001, GX-A604 та GX-A602< /strong> їх представив у нинішньому році американський мега бренд JBL, який досить довгий час тримав любителів авто звуку в напрузі своїми новинками та якістю продукції. jpg" width="400" height="281" style="float: left; margin: 5px;" />Хочемо почати огляд з відмінного моноблоку, JBL GX-A3001 а саме 415-ватний сабвуферний моно-підсилювач у його Перевага це повністю електронний бортовий кросовер, по-друге GX-A3001 задуманий як дуже малогабаритний підсилювач, погодьтеся як це круто. Що можна сказати про вимоги до підсилювачів в наш час, найголовніший критерій це його компактність і площина - і як ми бачимо, ця серія має такі характеристики.Невеликий корпус вилитий з алюмінію і дозволяє йому не тримати тепло в собі, а бути хорошим теплообмінником, що дозволяє GX-A3001 без особливих труднощів відпрацьовувати велику кількість часу в будь-яких погодних умовах і навантаженнях на нього і здатний тримати великі вихідні потужності. Повернемося до корпусу відзначимо, що на борту підсилювача - розміщені активні кросовери, які є дуже корисними в налаштуванні цього апарату і дають можливість максимально точно вибудувати систему за відповідністю частотних різних діапазонів задіяних у ній ланок.

JBL GX-A602 — це чудовий новітній двох канальний підсилювач Варто звернути увагу на те, що ця серія, а саме GX наділена досить простою індексацією, а саме: кількість каналів для посилення звуку позначається останньою цифрою в назві моделі.Коли він, працює в робочому режимі АВ, то апарат розташовується в дуже компактному корпусі, і уявіть собі, що він буде працювати з 2-х омним навантаженням. , належить зараз вважати великий діапазон максимального розмаху вхідного сигналу - а якщо точно те, від 200 мілівольт і навіть до 20 - І. Це говорить про те, що апарат може отримувати сигнали з лінійних виходів головного пристрою і різних видів процесорів, так і навіть з виходу вже посиленого остаточного сигналу.

JBL GX-A604 як ви вже повинні були здогадатися з попереднього тексту, то ця модель є повним продовженням попередньої моделі лінійки підсилювачів GX-A602. Відразу скажемо, що схема їх побудови максимально ідентична, так що вибирати між ними буде легше, але ось блок живлення у них різний, тому він і трохи обмежує спільну потужність для чотириканального підсилювача цієї чудової серії. в собі і двох канальних аналог і ви не повірите, і навіть улюблені електронні кросовери, що регулюються всіма.До того ж, в наявності так само змінний (Bass EQ) призначений для задніх каналів - таким чином, апарат GX-A604 показує себе універсальним рішенням для систем багатьох простих, і не простих систем, і конфігурацій car audio Від видачі максимального стерео і закінчуючи . Зауважте такий фактор, що деякі елементи налаштувань, якими оснащені більшість автомобільних підсилювачів, в лінійці JBL GX відсутні, і як показала практика нічого страшного. Ось деякі з них:

- Не присутні пульти дистанційного керування вихідною потужністю,

- Немає лінійних виходів, що, у свою чергу, компенсується великою гнучкістю підсилювачів по відношенню до прийнятих параметрів вхідного сигналу .

Підсилювачі JBL GX Модель.

























GX-A604 GX-A3001
/ тип                1/сабвуферний   1/сабвуферний        60 x 4      

Вихідна потужність RMS, Вт (2 Ом) 85 x 2   30 30 30 Вихідна потужність мостом, Вт (4 Ом) 170 x 180 1      -

Загальний вихідпікова потужність, Вт 280 435 4 5                 93 98 98 98      20–20 ±1        10 10 – 320  1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

← Шумоизоляция,виброизоляция автомобиля Подбор подогрева сидений, готовимся к зиме →

Коментарі

Коментарів поки що немає

Написати коментар



captcha