Каталог

Нагороди EISA 2012-2013

11.02.2014


Кращий сабвуфер

Audison Voce AV 10. Виріб італійських висококласних професіоналів має не тільки чудове звучання, але й чудовий дизайн.Цей сабвуфер абсолютно без проблем працює з великою потужністю. Така можливість забезпечується новітньою технологією охолодження, а також алюмінієво-мідною звуковою котушкою. Відгук динаміка максимально чіткий і швидкий, тому що сабвуфер оснащений фірмовим трихвильовим підвісом, а магнітна система приладу ретельно розрахована і сконструйована. v9">Кращий підсилювач 

Alpine PDX-V9 обраний найкращим підсилювачем. Це підсилювач класу D. Вирізняється чудовим звучанням та високою потужністю (100Вт RMS х 4+ 500Вт RMS). В Alpine PDX-V9 використані новітні технології. Наприклад, підсилювач оснащений схемою терморегулювання, керованої процесором. Компактність та стильний зовнішній вигляд завершують картину найкращого підсилювача року.

 

Краща автомобільна акустика

Кращою автомобільною акустикою цього періоду стала висококласна система GLADEN AEROSPACE 165.2 active


Найкраща навігаційна мультимедійна система

Pioneer AVIC-F40BT була названа кращою навігаційною мультимедійною системою Крім стандартних функцій (відтворення DVD і CD), пристрій сприймає та обробляє голосові команди. Також AVIC -F40BT має режим Advanced APP Mode, за допомогою якого можна керувати програмами підключеного iPhone безпосередньо з пристрою. Ще цей Pioneer оснащений каналом Bluetooth і має функцію MIXTRAX.

 

Кращий пристрій інтеграції

Цього разу переможцем номінації став аудіо процесор Mosconi Gladen DSP 6to8 За допомогою пристрою Ви зможете зібрати добротну аудіосистему, в якій штатний головний пристрій буде джерелом.Mosconi Gladen DSP 6to8 «зніме» поділений звуковий сигнал зі штатного пристрою і забезпечить можливість налаштувати систему відповідно до уподобань користувача За допомогою додаткових модулів можна подати цифровий аудіо сигнал і навіть звук через Bluetooth.


Краща Hi-End автомобільна система.

Гран-прі в цій номінації дістався Ground Zero GZPW Reference 18 + GZPT Reference 28. Ось де дійсно застосовно вираз "німецька якість", так це тут, висококласна компонентна система на базі 18 см вуфера і 2,8 см драйвера ВЧ з гібридними магнітами.

Коментарі

Коментарів поки що немає

Написати коментар



captcha