Итальянский звук от Hertz
Каталог

Італійський звук від Hertz

20.04.2017

Звук музики в салоні авто – запорука гарного настрою та успішного дня. Щоб насолодитися якісним і чистим звучанням, важливо правильно вибрати аудіосистему.

Акустичні системи італійського виробника Hertz – одні з найпопулярніших у всьому світі. Високу якість продукції даного бренду, будь то автомобільні колонки, сабвуфер чи підсилювач, давно оцінили і в нашій країні.

Компанія Hertz, заснована 1998 року, входить до групи дочірніх підприємств Elettromedia. Дослідницьким центром з моменту зародження компанії і до цього дня керує професійний інженер-акустик Ріккардо Аббателлі, який раніше очолював один з найкращих інсталяційних аудіоцентрів в Італії. Першими в лінійці Hertz з'явилися саме аудіосистеми потужних сабвуферів та автомобільних підсилювачів. Для виробництва акустики Hertz використовується найвища якість сировини і найновіше обладнання.

Характеристики акустики Hertz точно відповідають усім заявленим параметрам, а якість звучання узгоджується з міжнародним стандартом Consumer Electronics Association (СЕА) Гарантія від виробника на всю акустику Hertz не менше 1 року.

Серія динаміків Hertz постійно оновлює модельний ряд. На сьогодні випущено вже п'ять лінійок: Dieci, Energy, Hi Energy, Mille та SPL Show.

="321" style="display: block; margin-left: auto; margin-right: auto;" />

Dieci вважаються найбільш бюджетними аудіосистемами компанії Hertz, однак їх якості практично не існує аналогів у даній ціновій категорії. Динаміки Dieci встановлюють багато звукозаписних студій, мати такі колонки в авто - одне задоволення. Ця серія дозволяє суттєво покращити звучання в автомобілі без додаткових витрат, просто замінивши динаміки.

У 2012-2013 роках було розроблено лінійку Energy.Такі автоакустичні системи підходять для будь-якого жанру музики, чудово справляючись з різними частотами. Музика відтворюється голосно, чітко і чисто, маючи при цьому натуральне забарвлення.

Демократична ціна та чудові характеристики звучання зробили Energy найпопулярнішою серією компанії Hertz. Такі стовпчики навіть отримали в народі свою особливу назву «помаранчеві динаміки» за оригінальний колір дифузора. Ця серія розрахована на роботу у зв'язці з підсилювачем потужності, завдяки чому має більш глибоке звучання і достатній у порівнянні з початковою лінійкою запас міцності. Hi Energy – потужна автоакустика, висока якість якої задовольнить навіть найвимогливіших меломанів. Такі колонки чудово відтворюють як найважчий рок, так і ніжну класику. Застосування новітніх технологій дозволяють лінійці Hi Energy залишатися одними з найкращих у середній ціновій категорії. Це поєднання великої потужності з по-справжньому якісним звуком.

Коментарі

Коментарів поки що немає

Написати коментар



captcha