GSM сигнализация в автомобиль
Каталог

GSM сигналізація до автомобіля

20.04.2017

GSM сигналізація – популярна модель охоронного обладнання, що відрізняється високою надійністю та багатофункціональністю. Безперечним плюсом є високий захист автомобіля та широкий функціонал керування, плюс не легка встановлення такої охоронної системи, що дозволить зберегти автомобіль, і злякати не досвідченого злодія.

Помилково вважати, що GSM сигналізації використовують лише для охорони автомобіля. Такі пристрої відмінно захищають від стороннього втручання та зовнішніх факторів усі види приміщень, будь то квартири, будинки, заміські котеджі, офіси або гаражі. 

Установка сигналізації не вимагає прокладання будь-якого спеціального кабелю, охоронна система навіть не прив'язана і до стаціонарної телефонної лінії. Для якісної роботи сигналізації GSM необхідний лише достатній рівень сигналу від стільникової станції мобільного оператора.У місцях, де часто відсутній мобільний зв'язок, така сигналізація буде працювати через супутник, у якого покриття набагато ширше, ніж у мобільного оператора.

Алгоритм передачі сигналу тривоги закладає сам власник. Комусь зручніше отримати дзвінок, смс або ммс-повідомлення, для когось важливіше передавати інформацію про стан об'єкта на пульт охорони. Якщо в приміщенні проживають літні або хворі люди, особливо актуальна передача сигналу одночасно на кілька номерів телефонів, у разі встановлення в квартиру! звичайно ж gsm антени та мікрофона.До однієї системи можна підключати одночасно кілька датчиків різного призначення (відкриття-закриття дверей, блокування замка, датчик на розбиття скла, пожежні датчики і навіть датчик руху), слід враховувати лише площу автомобіля або приміщення:

gsm-сигналізації авто

Установники намагаються по глибше з ховати датчики, щоб їх не могли знайти зломщики автомобіля, і вони не припинили передавати сигнал на мобільний телефон або програму в інтернеті.

Встановлювати датчики найкраще в місцях передбачуваного проникнення (двері, вікна тощо), в найбільш уразливих частинах об'єкта навіть передбачається їхнє дублювання. Так, наприклад, на відкриття дверей та датчиком руху, все це ви можете вибрати при підборі такої сигналізації, дізнавшись у консультанта чи менеджера.

Рекомендується підбирати відстань між датчиками індивідуально за допомогою тестового обладнання, дану установку рекомендовано довірити тільки професіоналам, оскільки встановлення GSM-сигналізацій процес не легкий, і вимагає знань! Деякі датчики зустрічаються не так часто, інші ж бажані до встановлення – для максимальної безпеки обов'язково блокуються всі двері, встановлюються пожежні датчики та контроль руху. Деякі моделі GSM сигналізацій можуть підключатися і до системи відеоспостереження. Принцип дії датчиків заснований на зміні стану електричного ланцюга під впливом різних зовнішніх чинників. Наприклад, датчики руху (ультразвукові, інфрачервоні або мікрохвильові) реагують на переміщення людей в зоні, що охороняється, датчики розбиття скла подадуть сигнал у разі виникнення різкого звукового коливання.

Відмінною особливістю GSM сигналізацій є вбудований акумулятор.Такій охоронній системі не страшні відключення електрики, при цьому власник обов'язково отримає смс-повідомлення про перехід сигналізації на резервний режим роботи.

До мінусів GSM сигналізацій відносять можливість придушення сигналу спеціальними пристроями. Однак, таке обладнання є настільки дорогим, що не по кишені простим злодіям.

Не забувайте регулярно оплачувати послуги мобільного зв'язку, інакше передача сигналу від GSM сигналізації господареві може обірватися в самий невідповідний момент.

Установка GSM сигналізації – доступний спосіб захистити Ваш автомобіль від угону та крадіжки майна. А так як викрадення автомобілів в наш час дія дуже популярна, не шкодуйте грошей, щоб не пересідати на метро.

← Акустика Morel легенды или совершенство Итальянский звук от Hertz →

Коментарі

Коментарів поки що немає

Написати коментар



captcha