О системе видеопарковки
Каталог

Навіщо потрібна система відеопарковки?

07.11.2014

Як вам відомо в сучасному світі при прирості інтенсивності руху на всіх дорогах і геометричному примноженні кількості авто на вулицях України, все частіше виникає питання про безпеку такого процесу як паркування автомобіля в міських умовах ,з тісними вулицями і недоліком паркувальних місць. Проблеми з паркуванням автомобіля в обмеженому, не пристосованому  в просторі відчувають не тільки новачки, що тільки сіли за кермо, але й досвідчені водії зі стажем водіння. ,Такі фактори як:

У сукупності всі ці фактори поєднують у собі необхідність у гаджетах, які допоможуть водієві безпечно здійснювати різноманітні маневри автомобіля у важких міських умовах, у різний час доби та зі змінними погодними умовами.

 

Система відеопаркування PHANTOM вироблена для того, щоб допомогти як водіям-початківцям, так і професійним водіям для того, щоб безпечно здійснювати рух і маневри автомобіля заднім ходом та забезпечити контроль «сліпих» зон недоступних для зору водія при виконанні паркування автомобіля в міських умовах або в такому обмеженому просторі густо припаркованих автомобілів

Система новітньої відеопарковки PHANTOM в наш час дозволить водієві бачити, те, що він не зможе засікнути через салонне дзеркало заднього виду або слабко оглядові дзеркала бічного зору і тим самим значно підвищити загальну безпеку, власного автомобіля, безпеку. пішоходів і навколишніх транспортних засобів.

Система чіткої  відеопарковки PHANTOMце найновіша, унікальна, ¦універсальна відеокамера заднього виду автомобіля або навіть відеокамера заднього виду в рамці вашого номерного знака і звичайно ж пристрою відображення відеосигналу, яке водій встановить на свій розсуд і зручність – це може бути: салонне дзеркало заднього виду з вбудованим в нього монітором або мініатюрний складний автомобільний монітор А найголовніше що всі пристрої сумісні між собою і легко підключаються один до одного другу через дроти та систему Plug&Play.

Дуже практично те що салонні дзеркала заднього виду виготовлені у вигляді накладок, які легко кріпляться на місце ?штатного дзеркала заднього виду за допомогою міцних затискачів і мають новий вбудований монітор діагоналлю 3,5″ чи 4.3″ для виведення зображення з камери заднього вигляду або іншого джерела відеосигналу, який захоче встановити водій

У компанії представлені мініатюрні складні автомобільні монітори двома моделями з розміром екрану 3,5″ або 4.3″ для встановлення на вгору приладової панелі вашого улюблений автомобіль. Два композитні відео входи в цих моніторах (CVBS) av in & cam in дозволяють відтворювати на екран монітора не тільки зображення з камери заднього виду, але і з іншого джерела відеосигналу, які можна придбати у цієї компанії.

Представлена універсальна відеокамера заднього виду є відеокамерою, яка може бути встановлена як за допомогою так званої «ніжки», так і у врізному варіанті установки при використанні для закріплення перехідних елементів, які Ідуть в комплекті моделі камери, що продається Існує  можливість відключення ліній паркування і зміна дзеркальності камери дозволяють використовувати її так само як незвичайну передню паркувальну відеокамеру для новачків за кермом.

-Як працює система відеопаркування PHANTOM ?

Тут можна сказати, що відеовхід у свою чергу для відеокамери заднього виду {cam in} є пріоритетним на відміну від відеовходу номер 2-{av in}, то під час перегляду відео файлів на екрані, при приведенні в рух задньої передачі негайно включається відеокамера із заднього джерела, який подає сигнал, для поліпшення заднього огляду водія і картинка з неї виводиться на відмінне салонне дзеркало або кольоровий монітор.

Ви поставите питання  - Чому саме PHANTOM?

Відеокамери, що входять до комплекту нової поставки, виконані в корпусі з високоякісних матеріалів з максимальним пилом – і вологозахистом за світовими стандартами IP67 і IP68, плюс  високотехнологічні сенсори CMOS і HCCD передають  чудове зображення не тільки у світлий час доби, але й у темний час доби, та за різних погодних умов

Нові мініатюрні складні автомобільні монітори фірми PHANTOM зручні у використанні та кріпленні та легко встановлюються. Завдяки новому складному механізму вони у складеному вигляді не займають за своїми габаритами багато місця на панелі приладів автомобіля, тим самим не привертають зайвої уваги оточуючих, які так і норовлять щось вкрасти. TFT LCD дисплей забезпечує яскраву і дуже яскраву картинку на екрані з усіма відтінками та тінями.

Варто ще не забувати, що салонні дзеркала заднього виду PHANTOM із вбудованими високоякісними моніторами мають відмінну дзеркальну поверхню , плюс яскравий дисплей для комфортного перегляду будь-якого зображення та практично встановлюються на штатне дзеркало будь-якого автомобіля за допомогою надійних затискачів

І нарешті розповімо про переваги систем відеопаркування PHANTOM:

← Audison Prima – инновации в наилучшем воплощении Музыка для катера, лодки, яхты, багги и тд →

Коментарі

Коментарів поки що немає

Написати коментар



captcha